Despre Noi

despre_noiSC Fodor Construct SRL este o companie infiintata in anul 2004 cu un capital social subscris si varsat de 50.000 lei a carei activitate principala este executarea de constructii si hidroizolatii la terase de bloc si hale industriale.
La aceasta data , societatea noastra dispune de sediu in Bucuresti , fiind angajata in numeroase lucrari la asociatiile de proprietari atat de hidroizolatii la terase de bloc cat si termoizolatii si amenajari interioare,utilizand mijloace de transport proprii, utilaje de capacitate mica si personal calificat.
Personalul firmei noastre are un inalt nivel de calificare, ceea ce ne permite sa realizam, intr-un timp foarte scurt, lucrari de hidroizolatii de calitate, in conformitate cu normele metodologice prescrise in domeniul tehnic.
La solicitare, specialistii nostri in hidroizolatii se vor deplasa la obiectivele dumneavoastra pentru alegerea solutiei optime, atat din punct de vedere tehnic cat si financiar.
Calitatea materialelor si modul de punere a lor in opera permit societatii noastre sa asigure o perioada de garantie pentru hidroizolatii cuprinsa intre unu si zece ani.

*Preturile sunt negociabile in functie de complexitatea lucrarii, fiind avantajoase pentru clientii nostri.*